20-01-08

Tijd voor verzet

Gent wordt opgeschrikt door een nieuw fenomeen: de Nieuwe Gentse Alliantie (N-GA)
Deze obscure groep van radicale Gentenaren willen een ‘onafhankelijk Gent’ en richt zich openlijk tegen de vreedzame West-Vlaamse gemeenschap in Gent.
De N-GA spreek van inburgeringcursussen, quota op het aantal West-Vlamingen in Gent en een verplichte deportatie van West-Vlamingen die weigeren zich te integreren.(lees Gents spreken)
De N-GA liet voor het eerst van zich horen op de nieuwjaarreceptie van de Stad Gent alwaar ze volgend spandoek ontrolden voor de ogen van duizenden applaudisserende Gentenaren.

onafhankelijk

Ondertussen zijn er ook al diverse sites opgedoken van dit obscure gezelschap, zie de N-GA myspace en Gent onafhankelijk.
Gentse artiesten als 2manyDJ’s, Soulwax en Absynthe Minded scharen zich openlijk achter de Groot Gentse gedachte.


Het is tekenend voor de radicalisering jegens West-Vlamingen in deze eens zo fiere stad.
Lijdzaam toezien is niet langer een optie, de tijd is gekomen voor actief verzet.
Er wordt een deskundig bureau ingeschakeld om te infiltreren in de beweging en we roepen alle West-Vlamingen op om gevallen van discriminatie en pesterijen te melden (zie meldpunt)
Met de NGAbusters gaan we onverdroten de strijd aan tegen de discriminatie van de West-Vlaming.

Het is genoeg geweest, de tijd van verzet is aangebroken !

 

18:23 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (18) | Tags: nga, onafhankelijk, verzet, west-vlamingen, gent |  Facebook |

Commentaren

hallo Hallo, bij de start van deze nieuwe week ben ik op bezoek geweest op je nieuwe blogje en ik hoop dat je hier een fijne tijd
zult hebben . Veel plezier nog verder. Daaaaag!!

Gepost door: steffi | 21-01-08

Putsch Tja, wat is daar eigenlijk allemaal aan de gang in het Belgenlandje? Het lijkt er stilaan (en indedaad) een plagiaat van de Weimarrepubliek te worden... Waar is de tijd , dat ik nog in een rustig Belgenlandje woonde... heel lang geleden?

Groetjes uit Niedersachsen

Sebastian

Gepost door: Sebastian | 21-01-08

Hoofd Gentse Militanten Organisatie Laster !!!
Eerroof!!!
Larie & apekool !!!


Jacob Von Arsevelde

Gepost door: Jacob Von Arsevelde | 23-01-08

Waar zijn we mee bezig Het lukt nog niet eens om een regering op de been te brengen waar vlamingen en walen het eens zijn, straks moeten we een regering hebben voor elk dialect dat er in België gesproken wordt. STOP met die flauwekul. Ik ben ook in West-Vlaanderen geboren, woon al jaaaaren in Gent, spreek vloeiend antwerps en limburgs, heb 5 jaar in brussel gewerkt en voel me dus op en top BELG. Blogs als deze mogen ze van mij zo vlug mogelijk hacken... weg ermee.

Gepost door: Rik | 23-01-08

We zijn goe bezig! Mwoehahaha,

Nga ftw!!

Gepost door: Long John Silver | 23-01-08

Gentse Militanten Orde Euhm... Long John Silver,
N-GA f*cks the world, maar surtout die geirnaertboerkes...

Wulder Iere & Zieder Hunter !!!

Gepost door: Jacob Von Arsevelde | 24-01-08

Mag ik u er even op wijzen dat de mannen van Absynthe Minded helemaal geen Gentenaars zijn?! Rasechte West-Vlamingen! Hoe dan ook, ik ben ook West-Vlaamse en ik vind het heerlijk wonen in Gent

Gepost door: Jenne | 25-01-08

Gent is van ons! Neem de westvlamingen weg uit Gent en heel de culurele sector ligt op zijn gat. Kamargurka weg, Kowlier weg, Opbrouck weg, Peter Vermeersch weg, Lamoot weg, Deprez weg. Als Gent nog op de wereldkaart staat is dat aan ons te danken. Wij houden Gent levend.
Dat de gentenaren maar vertrekken naar de rand. Plaats zat in Merelbeke, Zwijnaarde en Wondelgem.
Gent is van ons!

Gepost door: vonk | 25-01-08

FDF-W - het Front Der Fiere Westvlamingen Deze laffe provocaties dienen van een gepaste antwoord te worden bediend. Laten we daarom het FDF-W - het Front Der Fiere Westvlamingen - boven de doopvont houden!

Gepost door: Pater Callewaert | 25-01-08

Talentelling als objectieve oplossing Ik bepleit de organisatie van een talentelling in de Gentse Bezette Gebieden. Objectiever kan niet.

Gepost door: Pater Callewaert | 25-01-08

Schitterend initiatief. Ik vind dat we als fiere Gentenaars faciliteiten moeten krijgen in alle provincies. Iedereen moet ons in het Gents te woord staan. Wat denken ze wel niet die plattelandsboeren? Daarnaast moeten we pariteit krijgen in de Kamer en Senaat. Wij moeten 50% van de zetels krijgen. En graag een bak geld dat elke dag naar ons getransfereerd wordt. En een politieke partij die voor ons zorgt!

Gepost door: Eline Vere | 25-01-08

hoat dad ier nu ahowwe ne kje hedoan zin me de westvlomingn belahelik te moakn?! wist je hidder noh nie damme widder hent bin e joar hoan bezetn?
leve de westvlomse bezettinge!!

Gepost door: kim | 25-01-08

inteelt? Beste NGA-ers,

Dé Evolutie, die al zo lang bezig is, is onomkeerbaar. Wisten jullie dat vroeger de Oost-Vlamingen aan de kust woonden? Regelmatig kwamen er half gevinde creaturen uit de Noordzee gekropen die volgende klanken uitstootten: "skuv ne kjir n bitje ip". Ze werden handig en talrijk en namen de plaats der Oost-Vlamingen in. Later noemde men die creaturen "de West-Vlamingen". Deze evolutie is nog bezig, landinwaarts. Jullie zijn dus aan een achterhoedegevecht bezig.
Gedenk, dat vele goede en mooie dingen die in Gent gebeuren onmogelijk zouden zijn zonder die injectie met West-Vlamingen en dat inteelt schadelijk is en leidt tot degeneratie.

Een 6-talige Gentse West-Vlaming die wil meedoen aan de grap (in 't Nederlands, Frans, Engels, Duits, Westvlaams en Gents).

Gepost door: Karel Algoed | 28-01-08

Gent voor de westvlamingen gent moe zich aanpassen aan de westvlamingk en niet omgekeerd verdomde !

Gepost door: jan | 08-02-08

effe x duidelijk maken wa da ik peizen is dawe beide e foutje ant maken zijn , beist da wij (de W-VL en de gentenaars) ruzie maken gaat de verfransing van ons vlaanderen voort :s , laat ons eerst dat probleem oplossen en dan kunne we zelf nog beetj ruzie maken komaan zeg , als we allemaal zo gaan beginne ga et niet goed aflopen , gentenaars mogen ook na W-VL komen en mogen hier overal binnen waarom wij bij under niet , da vinek veels te grof , awe zo blijven tegen elkaar ruzie maken ga et niet gaan , Vlaanderen moet sterk samen staan en niet verdeeld

grtz fiere vlaming

Gepost door: stijn lecomte | 15-02-08

Witte watda tis, zunder kun'n nie verdroagen da hent a bikke liëft doarda wunder ier van ouze klep kom'm maken. As ze ous ier wegjoagen valt gent ip zien bakke, want dan blieven der just nog wa krapuul oaver ut de butenwikken lik de mudde en den brugse poerte neffenst een bende dikke nekken die lik ne franskillion klapp'n...

anyway, k'zie kik nog belange nie van plan min schip ier af te kuussen zulle. k'ga iest die zogezeide ehte henteneirs wa goan ambeter'n me min westvloams.

Ikke ut lejeberg

Gepost door: Ikke | 15-02-08

ik ken in gent gewerkt, ik was ne “boer” omdak nie van stad was.
ik ken nog nooit zo’n onbeleefde boeren gezien, glijk de gentenaars zelve. eigenlijk….eerder krapuleus.
ze hebben er geen benul van vanwa da buiten hunne stad gebeurd.
bekrompen mentaliteit.
ze hebben een minderwaardigscomplex…ze zijn te laf om hun dialect te spreken…gewoon omdat het een krapuleuze taal is….zij weten da…daarom hebben ze hun….verneerlands gentse taal.
vlamingen zijnt ook nie…de oervlaamse taal is toevallig het: westvlaams.
Nicolaas Van Renne (dien gaat nog eens voorover kletsen mee diene spoiler op zijne neuze…single?) en Beke en hun generatie hebben een grote meulle…tis ook al…revolutionairen? Generatie zero mee pampers…ja dadde.

Breekt binnen in den vrt, kaap de camera, smijt de ruiten van termont in…maarja da kan nie want papa frank zou wel eens kwaad kunnen worden. wat een losers.

Ge moe gijlder nie revolteren…mijn generatie heeft da dal gedaan, ge hebt al alles….speelt verder met uwwen pleesteetjion….bende loesers.

Gepost door: pogo | 25-02-08

Wie is de nachtburgemeester in Gent? Ook een Westvlaming zekers?
MVG
Adelbert, kunstenaar/nachtburgemeester(Kortrijk)

Gepost door: Adelbert, kunstenaar/nachtburgemeester | 08-03-09

De commentaren zijn gesloten.