25-01-08

een lawine van klachten

We werden vandaag opnieuw overspoeld met klachten.

Jean, afkomstig uit Wervik en wonende in Gent, getuigt :
“Ik ben onlangs naar de handelsbeurs geweest voor een concert en bij de ingang heeft die gast van de Handelsbeurs een heel stuk van mijn ticket afgescheurd.”

Joke, een West-Vlaamse studente, verklaart dat ze op klaarlichte dag een boete kreeg omdat haar fietslicht niet werkte. Haar meefietsende Gentse vriendin werd ongemoeid gelaten. “Voor West-Vlamingen moeten fietslichten ook preventief werken”, zo luidde de uitleg van de agent.

Het echtpaar Vanoverschelde werd een getrouwheidskaart in een Gentse supermarkt geweigerd omdat ze op hun identiteitsbewijzen geen postcode 9000 konden voorleggen.
“Die met nr 8560 zijn boeren uit Wevelgem ”, zo verklaarde de kassierster met nauwelijks verholen minachting.

Het zijn slechts enkele voorbeelden van de vele duizenden klachten die we vandaag mochten ontvangen. Het fond der schadeloosstelling der West-Vlaamse pluimveehouders heeft ons subsidies gegeven zodat we bij deze een ombudsvrouw in dienst kunnen nemen.
Alle klachten worden gebundeld en zullen tot op het bot worden onderzocht. Menig potje zal niet langer ongedekt blijven !

De ombudsdienst

17:47 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) | Tags: financiering stadskas, klachten, fietslicht |  Facebook |

Commentaren

't is toch vreed. Ze zien zieder zeker vergeten in Gent wien dat de Duitschers gestopt 'en in 14.

Gepost door: jorre ut Wervik | 25-01-08

Ik maakte hetzelfde mee als Jean uit Wervik in de handelsbeurs toen ik eind 2007 naar een voorstelling van Menenaar Freddy De Vadder ging. Meer zelfs: ik was samen met een Gentenaar en hij moest langs links naar beneden en ik langs de rechterkant. Apartheid ten top!

Zou Freddy De Vadder trouwens geen figuur zijn die wil opkomen voor de West-Vlamingen in Gent?
Hij lijkt me een geschikte persoon om krachtig op te treden tegen onze stigmatisering.

Gepost door: KAGP | 25-01-08

eigen boerenvolk eerst! Ik stel voor om over te gaan op een boycot van alle gentse producten. Dat kan toch niet zijn dat wij hardwerkende west-vlamingen zo moeten afzien.!

Gepost door: filip de zomer | 26-01-08

NGA: conservatief en mannelijk Op de website van NGA - en daar de rubriek 'wie is wie', zie je alleen maar mannen. En dat stelletje conservatieve, behoudsgezinde, engdenkende, rechtse, intolerante individuen wil Gent over nemen?

West-Vlaams, Vrouw en woonachtig te Gent. Waar krijg ik asiel? Iemand tips? Onderduikadres?

Gepost door: karen Cas | 28-01-08

geen glazen plafonds bij het west-vlaams verzet beste karen
We hebben pas de werkgroep ‘West-Vlaamse madammen in het verzet, hoe op een elegante vrouwelijk manier weerwerk bieden tegen het stelletje conservatieve, behoudsgezinde, engdenkende en intolerante excessen van het mannenbastion van de N-GA” opgericht.
Je bent meer dan welkom, bovendien bestaan er in onze organisatie geen glazen plafond en kan de werkgroep een ideale opstap zijn om door te groeien tot voorzitster van het WDF-kartel

Ondertussen worden ook de nodige contacten gelegd met Freddy de vadder, we danken jullie voor de nuttige tips

wat de boycot betreft, allen dus naar huize maria !

Gepost door: guido gezelle | 28-01-08

Vreedzame oplossing Zouden we de "natives" geen reservaat kunnen aanbieden? Een gebied waar de uuflakken in het wild rondlopen bijvoorbeeld.

Gepost door: Krijgheer Sven | 28-01-08

Wanneer krijgen de West-Vlaming de ons nooit beloofde taalfaciliteiten ? als ik in de Gamma vraag "eije hiere ne aloambak' krijg ik enkel ophalende schouders te zien.

Gepost door: D.V. | 30-01-08

Het complot tegen de Westvlamingen is al héél lang sluipend en kent niet geheel toevallig nu zijn hoogtepunt met het proces tegen Lernout (Jo, hjèl Gilwe staot nog assan lik enen vint achter joe!) & Hauspie in het ICC van Gent. Ze willen gewoon onze smartste boys inpikken om dan onder dwang anti Westvlaamse spraaktechnologie te ontwikkelen.

Een schande! Wanneer horen we de minister van justitie hierover?

Gepost door: cies van de kwis | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.