03-02-08

boven gent rijst: als de maskers afvallen

Via een infiltrant kregen we de eerste bezwarende beelden binnen over de N-GA.
We zien hoe militanten van de N-GA een reuze-spandoek ontvouwen terwijl een massa Gentenaars de nationale stadshymne aanheffen.
U herkent ongetwijfeld ook de kopstukken van de N-GA en Pierke Pierlalala die ingezet wordt om de massa op te peppen.

 


Het is hoogtijd om deze beangstigende volkswaanzin tegen te houden.
We zijn verheugd vast te stellen dat de oppositie tegen de N-GA ondertussen zienderogen groeit. Zo is er nu ook G-plus die ons op hun uitgebreide website waarschuwen voor het nakende gevaar en ijveren voor een cordon sanitaire rond de N-GA.
Daarnaast is er het West Democratisch Front, het West-Vlaams belang en de  West-Vlaams Gentse Liga. En natuurlijk de Groot Zwevezeelse Voorvechters ter behartiging van de West-Vlaamse identiteit (die voorlopig nog altijd geen website hebben )

We roepen alle oppositiepartijen op om zich te verenigen. Een krachtige gezamenlijke stem is de enige manier waarop we het dreigende gevaar kunnen keren.
Als busters houden we ons liever buiten de politiek, maar we zijn graag bereid logistieke steun te bieden en de tegenpartijen dichter bij elkaar de brengen.

We verzamelen ondertussen meer bezwarend materiaal en zullen ons ook naar het stadbestuur richten om meer duidelijkheid te krijgen omtrent deze verontrustende evoluties.

No Pasaran !

16:39 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: contrarevolutie, g plus, volkslied |  Facebook |

Commentaren

CULTIVATIE VAN DE GEDRAGSKLOOF


Inderdaad een goede analyse ,zo komen we nog ergens zie.

Ik ben het helemaal met wat jullie verklaring betreft over de tegenstellingen tussen wat NGA politici ons opdringen en wat er leeft bij de doorsnee bevolking.

Inderdaad NGA cultiveert hun zelf geschapen gedragskloof omdat zij er in de eerste plaats het meest belang bij hebben.
Ze hebben deze gedragskloof zelfs nodig het is hun belangrijkste bestaansreden.

Zonder gedragskloof immers geen zevende regering voor hen, ongelukkig genoeg ligt ons lot in de handen van deze politieke leiders.

Ken je ook het gezegde dat een volk de leiders verdient die het heeft.

Ik kan in dat opzicht alleen maar zeggen dat de situatie zoals ze vandaag bestaat in de laatste plaats te danken is aan de Belgicisten en des te meer een bekrompen soort van micro nationalisme dat de Belgische welvaartstaat zelf in gevaar brengt - niets minder dan ons aller welzijn staat hier op de helling.

Gepost door: Sammy | 03-02-08

valse hymne De Gentse stadshymne in kwestie is geschreven door Alfons Rodenbach, geboren en getogen in Roeselare !! Het is kenmerkend dat de gentenaars zelfs voor hun eigen volkshymne een beroep dienen te doen op West-Vlamingen. Verzet ! NU !

Gepost door: pieter jan | 03-02-08

De geschiedenis herhaalt zich.
Ik vraag me wel af wat de kopstukken er zonder spiekbriefje van terecht zouden brengen op de vraag om het villeonale volkslied ten gehore te brengen.

...euh.....smout,vet, espe en spek......

Waarop de vraagsteller (verwonderd een typisch West-Vlaams volkslied te horen) vraagt "is dat de gentse stadshymne".

De kopstukken : ....euh , ik weet het niet.......- waar hebben we dat nog eerder gezien?

Gepost door: Leo | 04-02-08

Zelfs dat kunnen ze ook zelf niet. Hun hymne is immers van de hand van A. Rodenbach, juist, een West-Vlaming. ;-)

Gepost door: D. de RR | 08-02-08

Ikke zin de commandeur van de just opgerichte WBH (Westvlomse Bevridingsleger te Hent). As ze ous buten willn skippen zullns over ous lik moeten goan. At zo verre is zal je wel horen watte en oe, ma weet daw kloar zin...

Gepost door: Ikke | 15-02-08

kzoe zelfs meer zeggen! Ulder volklies is van een rastechte westvloaming, ne Roeseloarenoare, en ne voorvechter van oes eigen toale. Ad die vent nu geleefd, ze zoen nogal up under dooze kriegen, de groote stooringhe zoe up de Blandien zien in plekke van an 't college.

Gepost door: Kittykat | 26-02-08

Alfons? Elaba, tweedracht zoaien misschien?
't is Albrecht gene Alfons ...

Gepost door: kittykat | 26-02-08

De commentaren zijn gesloten.