06-02-08

ALF en GMO onder één hoedje ?

 

animalHet kan geen toeval zijn dat het ALF (Animal Liberation Front) opnieuw in het land opduikt. Onze onderzoeksdienst ziet er de hand in  van de GMO (Gentse militanten orde), de extreme tak van de N-GA.

De N-GA heeft al herhaaldelijk laten weten ‘tegen de landbouw te zijn’. Het vuile werk wordt opnieuw opgeknapt door de GMO die met het hen typerende geweld de bloeiende West-Vlaamse vleessector willen treffen.

De federatie van het Belgisch Vlees (FEBEV), de beroepsorganisatie van slachthuizen en uitsnijders, spreekt over een groeiende onrust in de sector.


Het dossier over de vermoedelijke connecties tussen GMO en ALF wordt onverwijld overgemaakt aan de Belgische staatsveiligheid.

13:58 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: animal liberation front, gmo, terrorisme, landbouw |  Facebook |

Commentaren

VERDEEL EN HEERS Qua stijl vertonen ze in ieder geval verdacht veel overeenkomsten.

Beide groeperingen gebruiken dezelfde "hit en run" techniek.
Het ware aangewezen om contact proberen te leggen met het ALF - heeft het GMO immers ook geen banden met de Gents/Turkse gemeenschap en wil ze die banden niet met alle middelen versterken?

Dit moet voor het ALF onaanvaardbaar zijn, volgens Turks/islamietische gebruiken moet vlees ten alle tijde hallal zijn. Dit wil zeggen dat de dieren waarvan dit vlees afkomstig is op religieuse wijze dienen geslacht te worden.
In de praktijk komt het er op neer dat het vee bij volle bewustzijn de keel moet overgesneden worden en moet leegbloeden tot de dood er op volgt.
Een uitermate stresserend levenseinde als je het mij vraagt en zeker iets waar het ALF tegen gekant moet zijn.

Laten we ze dan ook tegen elkaar opzetten en voor éénmaal de verdeel en heers strategie een keer in ons voordeel toepassen.

Al de tijd die ze met elkaar bezig zijn richten moeten we geen verder onheil verwachten en zelf in het offensief gaan.

Gepost door: Een verontruste West-Vlaming. | 06-02-08

VOOR DE LANDBOUW verbaast me niets, de attaque op de westvlamse vleesindustie in ingezet, we moetn tegare een front vormen

Gepost door: van acker | 08-02-08

De commentaren zijn gesloten.