11-02-08

we laten Vlaanderen niet verstroppen

verstroppen

Beste Bas, waarde jong N-VA’ers

Uw sympathieke uitnodiging voor de N-VA nieuwjaarfuif is jammerlijk in onze spambox terecht gekomen, waarvoor onze oprechte excuses.
Maar U begrijpt ongetwijfeld dat we in deze tijden van crisis voorrang geven aan wat de mensen in en rond Gent dezer dagen echt bezig houdt. De dagelijkse miljardentransfers van West naar Oost-Vlaanderen moeten stoppen, hier en nu.
Een voortdurende  NON van Beke en consoorten veegt elke gerechtvaardige West-Vlaamse vraag van de tafel.
We verheugen ons ten zeerste op uw kritiek op de N-GA, agressief en bekrompen is een juiste omschrijving. We zijn anderzijds wel  verbaasd dat U de bestaande problemen bagatelliseert en ook kritiek blijkt te hebben op onze coalitiepartner WDF, maar dat berust wellicht op een misverstand. Als we daar zoals U voorstelt een pintje op drinken, zal deze plooi ongetwijfeld snel gladgestreken zijn. Onze nieuw bevestigde vriendschap kunnen we dan inderdaad bezegelen met het losgooien der benen.

Graag hadden we U ook om raad gevraagd. We hebben met ons geroep uitgebreid de pers en zelfs het TV journaal gehaald. We willen dit echter op dagelijkse basis doen zoals U dit zo onnavolgbaar bewerkstelligde in uw gloriedagen tijdens de formatievorming.
We zijn bijzonder geïnteresseerd in uw methodes om als kleine beweging pers en publieke opinie te domineren. Kan u ons dienaangaande wat tips geven?
Onze beider situatie is zowat hetzelfde. We hebben ook massa’s slogans en West-Vlaamse eisen, een makkelijk opdweepbaar en fier thuisvolk, een duidelijke vijand, een sterke coalitiepartner en weldra een charismatisch leider in hoofde van de voorzitter van de Groot- Zwevezeelse voorvechters ter behartiging van de West-Vlaamse identiteit.

Voor de nieuwjaarsreceptie zijn we jammerlijk te laat, maar ik leg uw vriendelijk verzoek alsnog voor aan onze kartelpartners. U mag gerust een aparte receptie organiseren voor ons. Het lukt wel om ook de WDF mee te krijgen als U genoeg pintjes voorziet (let wel, zorg voor deftig West-Vlaamse bier, en zeker niet van die niet te zuipen Roman pils waar uiteindelijk alléén die Oost-Vlaamse profiteurs beter van zullen worden )
De voorzitter van Groot-Zwevezeelse voorvechters heeft al laten weten heel graag samen met Bart de benen los te gooien. U moet weten dat de voorzitter een heel groot fan van Bart is.
U laat de datum maar weten, voorzie wel best een zaal die groot genoeg is voor onze groeiende achterban (bij voorkeur Flanders Expo).

Alvast bedankt, en tot binnenkort !

Guido namens het kartel

Ps de vrouw van voorzitter van de Groot-Zwevezeelse voorvechters is fan van Mark Demesmaeker (die van VTM  vroeger), kunt u ons een gehandtekende foto bezorgen ?

 

20:12 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: verstroppen, nieuwjaarsfuif, de benen losgooien, bart |  Facebook |

Commentaren

EN VOOR DE BORREL laat het duidelijk zijn, borrelnootjes zijn niet genoeg !

Gepost door: B | 12-02-08

apart is niet zo smart. Tips, reken er maar niet op.

Het is gemakkelijk tevreden te zijn met borrelhapjes als die borrelhapjes voorafgegaan werden door een vijfgangen(staatshervormings)menu dat al 25 jaar aan de gang is.

Ik vrees er voor dat die gasten van het NGA niet zo inschikkelijk zullen zijn want tot nog toe hebben zij nog niets van dat alles verkregen en daarom zijn ze des te gevaarlijker en radicaler.
Vlaams nationalisten waren verantwoordelijk voor het losweken van bevoegdheden van België.
In hoeverre zal Vlaanderen nu op zijn beurt toestaan dat Gents nationalisten bevoegdheden van haar gaan losweken ?

Van "Samen werkt" de leuze van CD&V/NVA lijkt er steeds minder sprake.
Beter ware geweest "APART WERKT BEST" .

Alleen werkt apart niet het best voor bvb West-Vlamingen woonachtig in Gent.

Gepost door: Jens | 12-02-08

VETTE VIS we nemen geen genoegen met enkel engagementen, anders komen we niet af, we eisen een west-vlaamse vishoofdschotel !

Gepost door: delegée | 13-02-08

Stop Gent nu. De Gentse verroveringszucht is ingezet, stelselmatig zijn ze op zoek naar extra "lebensraum". Ze zijn zelfs niet te beroerd om daarvoor gevaarlijk dichtbij Nederlands grondgebied op te zoeken. Als ze er in slagen om over de landsgrenzen heen een op hol geslagen gemeente te overtuigen van aansluiting bij Gent dan is ook voor ons het hek van de dam.

Hoe lang zal het dan nog duren voor ze aan West- Vlaams grondgebied beginnen te knabbelen.
Via Eeklo en Sluis is het maar een kleine stap naar Knokke/zoute.
Als ze hun Gentse bougeoisie in stelling brengen zouden ze er nog in kunnen slagen om onze meest standingvolle West-Vlaamse gemeente te overhalen zich bij hen aan te hechten. Meteen zou Gent dan ook een echte uitweg naar zee hebben.

Het is meer dan tijd om de Gentse expansiedrang tot staan te brengen. Maar waar zit de media nu op dit ogenblik waarbij het inlichten van de bevolking meer dan ooit noodzakelijk is. Het is vijf voor twaalf.

Gepost door: Geert | 13-02-08

AUB Kunnen we afspreken om GEEN EETBEELDSPRAAK meer te gebruiken, we moeten daar nu al maanden aan een stuk naar luisteren en het hangt ons de keel uit. Zeg gewoon wa ge wil vreten en we zorgen er wel voor
(west-vlaams) undercover secretariaat jong NVA

Gepost door: undercover | 14-02-08

Awel undercover, breng ons maar nen bak frieten met mayonaise en een brochette naar het onderstaande adres :

Botermarkt 1
9000 Gent

Vanaf 30 maart zal daar immers het parlement van de stadsstaat Gent gevestigd zijn.

Gepost door: Herman | 16-02-08

GOE BEZIG Beste,
We zien tot onze vreugde tot U onze tips goed heeft kunnen gebruiken, maandag op Phara, gisteren Laatste Show, goe bezig.
Wat ook altijd nuttig is :scheur eens af van uw kartelpartner als het even stilvalt, en dan weer verzoenen voor de camera, en dan weer ruzie maken. Lukt minstens keer of zessendertig om de pers mee te halen. Bij ons is deze methode bijna opgebruikt, maar we houden U zeker op de hoogte als we nieuwe trukken vinden. Succes !

Gepost door: secretariaat jongNVA | 28-02-08

De commentaren zijn gesloten.