14-02-08

West-Vlamingen geweigerd in Gentse discotheken

Het aantal klachten van West-Vlamingen blijft spectaculair stijgen. De volgende beelden met verborgen camera leggen een nieuw schrijnend geval van discriminatie bloot. We zien hoe Bruggelingen de toegang tot een Gentse discotheek ontzegd worden. Tot twee maal toe proberen we zelf de discotheek binnen te geraken, telkens worden we zonder pardon buitengezet. De portier is duidelijk iemand van de GMO, de extreme tak van de N-GA.
We zullen het hierbij niet laten. We trekken naar het stadsbestuur om een reactie te vragen op deze en andere wantoestanden. Ondertussen blijven we ook klachten verzamelen. Blijf uw foto’s, videobeelden en getuigenissen doorsturen via het meldpunt. Wat andere partijen met groot vertoon aankondigen om vervolgens bangelijk op terug te komen, verwezenlijken wij ook effectief. Een eigen meldpunt. Eigen veiligheid eerst !

Gedaan met de eeuwige Vlaamse slachtofferrol, we nemen voortaan het heft in eigen handen. “Desnoods gaan we de grenzen van de wet aftasten”, aldus de voorzitter van de Groot-Zwevezeelse voorvechters van de West-Vlaamse identiteit, die zich meer en meer opwerkt tot de leider van een krachtig West-Vlaams verzet.

No pasaran (ze gaon nie passeern)
Weest waakzaam en hoedt U voor misbruiken

15:49 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) | Tags: discotheek, veiligheid, gmo, verzet, wantoestanden |  Facebook |

Commentaren

excuses een regelrechte schande, ik schaam me om Gentenaar te zijn. Excuses aan alle West_vlamingen

Gepost door: Elsie | 14-02-08

Moa gow wè. Gentse discotheken ? Die bruine rookholen die sinds de middeleeuwen onveranderd zijn gebleven. Het is toch vanzelfsprekend dat ze daar geen West-Vlamingen over de vloer willen - ze zouden immers van schaamte door de grond zakken.
In West-Vlaanderen zijn we wel wat beters gewoon. In zuid-West vlaanderen bulkt Het van de mega disco's waarin je jezelf volledig kunt overgeven aan de modernste audiovisuele genotservaringen.

Men wil in Gent het vermaak van de West-Vlamingen boycotten maar het enige waarin ze ons boycotten is ons leedvermaak - als het we ons echt willen amuseren gaan we wel naar den Lagoa of naar La Bush.

Gepost door: Dave | 14-02-08

dat verkloart vele is da na het thoren van dezen misdaad tegen Iepenararen dat Iepenarerare Leterme in de kliniek opgenoom is ??

Gepost door: greet | 14-02-08

analyse je zou voor minder een bloeding in het maag-darm-systeem krijgen

Gepost door: cindy | 15-02-08

en gulle gelooft dat of wa?
Den buitenwipper is nie zo'n zielig typke as dat hij hier word afgeschilderd.
Hij mag wel al ne kere noar de coiffeur goan.
Dus PA , knipt o hoare af , astemblieft.

Vur de reste , goe gespeeld int filmke.
( wat voor een idioot zou verborgen camera doen met de flash van het toestel aan???????)
Lompe kiekens

Gepost door: Ge zijt er allemoal in getrapt. | 16-02-08

Groot gelijk, wie hier zijn tijd verdoet om heel die website op te maken ??!! Ge ziet toch dat da e grap is ?? Komaan zeg, ge hoort under lachen in de video.. nie serieus..

ben zelf west-vlaming, dit is echt belachlijk xD

Gepost door: Carl Dieryckx | 16-02-08

Niet elke gentenaar is zo'n kl**z*k Er zijn ook Gentenaars die liever gezelschap van West-Vlamignen respecteren dan dat van andere Gentenaars die toch enkel boelzoeken tijdens het feesten. Jullie laten Gent bloeien, zonder de West-Vl studenten is Gent nisk meer. Ikzelf ga nooit in een zaak als deze binnen, ik zou me zelfs voordoen als West-Vl om die buitensmijter te kloten. Ik ken het café, ik weet hoe het volk is, ga gewoon naar de zaken waar men je wel aprecieerd

Gepost door: Lorrre | 17-02-08

Als echt egentenaar betreur ik dit gedoe tegen de West-Vlamingen. Ze zouden beter actie voeren tegen die islamieten. Dat zijn pas de echte parasieten, maar daar zijn te laf voor. Maar ja Beke kruipt er mee in zijn bed

Gepost door: Steven | 17-02-08

know your enemy kerel, ge moogt u onnozele opmerkingen voor jezelf houden. Het is een schande dat ge de West-Vlaamse zaak misbruikt voor plat racisme . Als er hier iemand uitgemaakt wordt, zijn het de gentenaars right.

Gepost door: guido gezelle | 17-02-08

zever gezever

Gepost door: twat | 18-02-08

De commentaren zijn gesloten.