14-03-08

vredesmars in Gent

last minute interactief nieuws : Interview Studio Brussel

affiche300Na lange nachtelijke discussies in Flanders Expo, heeft de West-Vlaamse coalitie een bijna eensgezind standpunt ingenomen aangaande de te varen koers.
Samen met G-plus en de Groot-Zwevezeelse voorvechters ter behartiging van de West-Vlaamse identiteit werd een reuzencoalitie op de been gebracht die resoluut gaat voor solidariteit, verzoening en verbroedering met de Gentenaar.

Alle geweld wordt resoluut afgezweerd, op een Gandhiaanse wijze zullen we de strijd verder zetten.

De vredescoalitie wordt plechtig gelanceerd nu zaterdag om 15 h op de vrijdagmarkt met een grote vredeswake.
Haal uw gitaar, sandalen, kinderen en bandana’s van de zolder en kom zaterdag massaal afgezakt naar de vrijdagsmarkt. Het wordt een evenement dat de analen zal halen als een historisch keerpunt in de geschiedenis van de stad. Een dag van love, peace en understanding.

Bram, de charismatische voorzitter van de Groot-Zwevezeelse voorvechters ter behartiging van de West-Vlaamse identiteit, zal live een toespraak houden voor een brede massa van West-Vlamingen en solidaire Gentenaars.

Op de ondertussen welgekende interactieve blitse manier presenteren we hier voor U exclusief een avant-première van de charismatische wereldhit ’rauw rouwlied’.
Live gebracht door niemand minder dan Bram zelf !

 


zwartPS: De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat een kleine groep West-Vlamingen zich afgescheurd hebben. Zij komen bijeen op de nacht van de duisternis aan de ijzertoren in Diksmuide.
Indien U niet akkoord bent met de Gandhiaanse koers, kunt U zich zaterdagnacht om 3 uur naar Diksmuide begeven.

 

 

 

18:04 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: solidariteit, vredesmars |  Facebook |

Commentaren

miljaar ziedegulder helegans zot gewordn of wa ?

Gepost door: Ahmed | 15-03-08

Verzet Het ligt vrij simpel: op 30/3 komt de NGA naar buiten. Ik stel voor dat de West-Vlamingen enkele dagen ervoor op geweldloze wijze enkele strategische punten bezetten (Sint Pietersstation, Boekentoren, Korenmarkt, Gravensteen, de Fnac, de Aula, het SMAK, de toegangen tot het UZ, het rond punt op de Sterre, alle fietsenstallingen en alle bruggen). Gent is en blijft een kolonie van West-Vlaanderen, de vele tientallen jaren van kerstening en beschaving van dit middeleeuwse gebied door onze West-Vlaamse broers en zusters mag niet teloor gegaan worden. Totale anarchie zoals in het huidige Congo zal anders het gevolg zijn. Dit kunnen we de Gentenaars zichzelf niet laten aandoen...

Gepost door: Bart | 15-03-08

Dankbaarheid verouderd snel. Idd Bart ,naarmate de inwijking van West-Vlamingen in Gent toenam is ook het beschavingspeil en de levensstandaard in gent evenredig toegenomen.

Tot in de zeventiger jaren waarin Gent tot dan toe praktisch ongemoeid werd gelaten was Gent maar een triestige bedoening , vuil, aan zijn lot overgelaten en verloedering alom, dat is wat men aantrof als men ter gelegenheid van de zesdaagse van Gent dan toch eens afzakte naar ginderachter.

De Gentenaar is van nature uit lethargisch en het is enkel te danken aan de massale inwijking van allochtonen bestaande uit vooral West-Vlamingen (maar ook uit kapitaalkrachtige bourgeoisie en Turkse inwijkelingen) dat het zich kon onttrekken uit die lethargische toestand.
De nijvere, altijd actieve West-Vlaming bekend om zijn noeste werkersmentaliteit slaagde er desondanks in om het apathische gent in een paar decennia om te toveren tot het bruisende Gent van weleer.
Nu de tijd eindelijk gekomen is waarop men zich dan de vruchten van alle geleverde inspanningen zou kunnen laten welgevallen zijn daar dan de leeggangers van het NGA om roet in het eten te komen gooien.

De huidige positie die Gent heden ten dage bekleedt heeft het enkel maar te danken aan het ruimere verband waarin het zich ten volle kon ontplooien.
De geschiedenis staat bol van dergelijke voorbeelden, je vergelijking met de Congo is er daar maar één van maar die illustreert duidelijk welke weg Gent dreigt uit te gaan indien ze hun plannen tot onafhankelijkheid door drijven.

Hopelijk zien de meerderheid van de Gentenaars op tijd in waar het dit opportunistisch werkschuw tuig werkelijk om te doen is.

Gepost door: Herwig | 16-03-08

De commentaren zijn gesloten.