16-03-08

Massale opkomst op de vredesmanifestatie in Gent. Een eerste impressie

De opkomst voor de grote vredesmanifestatie was zonder overdrijven fenomenaal. Behalve de vele duizenden gewone mensen uit binnen en buitenland, waren er ook tientallen BV’s  aanwezig om hun steun te betuigen.
Eén van de eerste BV’s die opdaagde was de gereputeerde liedjesgod Armando Dios
Op een blitse interactieve manier heeft Armando te kennen waarom hij aanwezig is op deze historische vredesmanifestatie, en dit reeds vanaf 6h47 's morgens.


Naast BV’s en gewone mensen, was uiteraard ook de binnen en buitenlandse pers present. Hier een interactieve interview met de allereerste journalisten die reeds van bij het ochtendgloren aanwezig tekenden op de vrijdagsmarkt.
De vroege perslui grapten nog dat ‘er maar 3 man aanwezig’ is. Weet wel dat het toen pas 6h49 was , zes uur voor het eigenlijke begin van de manifestatie.

Jammer was wel dat we enkele journalisten moeten ontgoochelen hebben omdat we slechts 400 accreditaties hadden voor cameraploegen, o.a. de VRT en CNN vielen zodoende uit de boot.  Onze excuses hiervoor.
Ook aan de vele duizenden mensen die niet meer op de vrijdagsmarkt geraakten en de toespraken moesten volgen op grote schermen die inderhaast waren opgesteld op de Koornmarkt.


De volgende dagen krijgt u beelden van de massa en de nu reeds legendarische toespraak van Bram.
We willen iedereen alvast bedanken voor de massale opkomst.
Het bewijs is geleverd dat deze stad en het land nog een toekomst hebben.

Vrede en solidariteit zullen heersen

15:41 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) | Tags: armando, solidariteit, vrede, massa |  Facebook |

Commentaren

waar is die massa ? in de morgen staat dat er geen kat was, heb precies ook de indruk dat er meer journalisten dan deelnemers waren ? als er zoveel volk was, waarom dan geen beelden daarvan??

Gepost door: reginald | 17-03-08

rechtzetting @reginald

We zijn niet gediend met deze insinuaties, het is een belediging voor al die goedmenende mensen die van heinde en verre zijn afgekomen om deze solidariteitsboodschap te ondersteunen.
En maak u zich vooral geen zorgen, vanaf morgen krijgt u meer beelden van de manifestatie zelf.
Ondertussen schamen wij ons in uw plaats.

Guido namens het solidariteitskartel.

Gepost door: guido gezelle | 18-03-08

Overrompeling ! Wij kunnen getuigen dat er massa's volk aanwezig waren.
De bij verrassing opgetrommelde rode kruis medewerkers hadden hun handen meer dan vol om vertrappelde medemensen te verzorgen in hun inderhaast opgebouwde EHBO stands.

Wij willen hier ook van de gelegenheid gebruik maken om de firma VERKINDERE te feliciteren met hun uitstekende frieten, braadworsten, hot-dog's en hamburgers die men aan hun talloze aanwezige kraampjes kon verkrijgen.
Heerlijke import uit West-Vlaanderen, hopelijk zijn ze weer van de partij op 30 maart. LEKKER-YAMMIEYAM.

Gepost door: Arnold en Gwen | 18-03-08

Grootspraak ????
Heu...., heden zijn we reeds "morgen" maar van de desbetreffende aanvullende beelden is er mijn inziens nog nergens niets te bemerken.

Gepost door: Gentse leeuw | 19-03-08

harde bewijzen aan gentse leeuw, jaag ons aub niet op, denkt u werkelijk dat we niets beters tedoen hebben, er zijn persconferenties te geven en buitenlandse delegaties te ontvangen.
Maar hier zijn ze, de harde bewijzen, het is nog niet telaat om u te excuseren.

Gepost door: Guido Gezelle | 20-03-08

Dat moet gedaan zijn hé, da negativisme! Bij deze een mededeling voor Gentse Leeuw, Reginald & Co: Mag ik er jullie op wijzen dat ik die bewuste zaterdagochtend (effectief welliswaar bij nacht en ontij!) veel méér wielen geteld heb dan mijn eigen 4 rolstoelwielen!...

"All we are saying is give peace a change.... Ollemolle!..."

Gepost door: Armando Dios | 22-03-08

geen pariteit We kunnen het niet pikken dat er meer provincievreemde dan authentieke vlaamse rolstoelwielen aanwezig waren en daarom kunnen we deze verzoeningspoging niet steunen.
Tot nader order zullen we ons onthouden

Gepost door: bart de W. | 25-03-08

De commentaren zijn gesloten.