01-04-08

Gentse onafhankelijkheid een flop volgens Han Solo, succes volgens media

We maken een eerste balans op met Han Solo.
Han Solo is Vlaanderens populairste extreemrechtse cabaretier, beter en geloofwaardiger dan de op retour zijnde Filip de Winter.
Volgens insiders durft Han zelfs meer en onverdrotener zijn mening te zeggen dan de Nederlandse cabaretier Greet Wilders.
“Grietje Wilders”, zo noemt Han smalend zijn Nederlandse collega na zijn geflopte film en toegevingen de inhoud te verzwakken.

Er werd ons de laatste tijd wel eens verweten dan we bevooroordeeld en links zijn. Om ons neutraal en pluralistisch karakter te onderstrepen, leek ons de moment gekomen voor een diepte-interview met Han.

Volgens Han waren er ten hoogste 50 deelnemers, terwijl de radio, TV en kranten spreken van 5000 tot 8000 deelnemers.
Han gaf ons exclusieve beelden van een optocht van voorpost in Kraainem op dezelfde 30 maart.
We citeren Han : “Er waren daar minstens enkele duizenden deelnemers. Een 20-tal propvolle bussen brachten de massa naar Kraainem. Er waren legendarische toespraken en magistrale gezangen klonken door de straten van het door de Walen bedreigde Kraainem. De trotse Vlaamse leeuw wapperde heldhaftig. Maar waar waren de VRT, VTM, kranten en radio op deze historisch belangrijke bijeenkomst tegen de levensbedreigende verfransing van Kraainem? Waarom was deze professioneel georganiseerde, baanbrekende en historisch belangrijke bijeenkomst niet te zien op de TV zenders?
Waarom schrijven kranten pagina’s vol over 50 linkse broekventjes en enkele belachelijke linkse zangers in het door sossen en Turken geregeerde omhooggevallen boerengat Gent?
En dat allemaal met duizenden euro subsidies van de Vlaamse belastingsbetalers? Een schande is het. En niemand durft nog de waarheid zeggen. Ik zal er een film over maken die de wereld zal schokken

We gaan in dezer zelf geen oordeel uitspreken, ziehier de bewuste video die Han ons ter bewijs doorspeelde.

Aan U om te onderzoeken of Han Solo gelijk heeft, dan wel extreemlinkse media zoals de VRT, VTM, de Morgen, het Laatste Nieuws, de Standaard, het Nieuwsblad, de Gentenaar, StuBru, Radio 1, radio 2 etc.

 

23:43 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: han solo, kraainem, pluralisme |  Facebook |

Commentaren

Gentenaars weze op uw goede,

Klokke roeland zal dra bengelen in een moskee!!!
Islam will dominate Gent en links zal blijven zeggen dat het goed is.

Linkse ratten rolt uw matten
Laat uw stem horen op de enige blog die geen sensuur kent door links:

http://www.han-solo.be

Gepost door: Han Solo | 02-04-08

bril gevraagd Solo kalf, ge zijt zelf een klootzak, koopt u een bril !

Gepost door: Wim | 02-04-08

smells like SS c'est a dire : Solo Sucks

Gepost door: gestapo-buster | 02-04-08

teln solo draagt zelf nen hoofdoek, 't is ook ne west-vlaoming dedju, met dat verschil dat westvlaomingn tenminste kunn teln.

Gepost door: oostwestflut | 02-04-08


Ja ik ben een West-Vlaming en ik ben er niet fier op.

groeten

HanSS

Gepost door: Han Solo | 02-04-08

Knieval voor de linkse rakkers
Beste vrienden,

Ik doe een knieval . 50 mensen op NGA is een onderschatting van mijnentwege. Ik had die dag teveel duvels gedronken, maar de linkse organisatie had mij daartoe gedwongen.

Om geen vijanden te maken en de echte waarheid aan het licht te brengen zou ik de cijfers enigszinds toch willen aanpassen.

Er waren maximum 300 linkse klootzakken aanwezig.

Voila, en dit heeft mij echt veel moeite gekost.

Han Solo

Gepost door: Han Solo | 03-04-08

De commentaren zijn gesloten.