05-04-08

Artists united for peace

 

Het doek valt over de Gentse onafhankelijkheid.
Oost en West-Vlamingen kunnen in vrede verder, en nu maar hopen dat de rest van het land en de wereld volgen. Weldra nog een uitsmijter met menig artiesten die aanwezig waren op 30/03, hier alvast de trailer.

 

We danken U vele bezoekers voor de aandacht. Laat de boodschap van vrede gehoord zijn op de veertigste verjaardag van het heengaan van een intergalactische grootheid zoals Marter Luther King.
Als u Vlaamse klein-provincialistische derderangspolitici nog durft te horen zeuren over dikke vissen, laat u vooral niet vangen. 

Love, peace and understanding. Meer heeft een mens niet nodig
New born hippies with no attitude

 

Sportieve appendix

U weet ongetwijfeld nog hoe Stijn Devolder in Gent-Gent de zege ontnomen werd door een vergiftiging, ter herinnering de getuigenis van de sportjournalisten.
Ondertussen is het klimaat in Gent en omstreken drastisch veranderd en verbeterd.  Keizer Jan Hoet heeft daarom besloten als positief signaal de zege in de ronde van Vlaanderen aan West-Vlaams Belgisch kampioen Stijn Devolder te schenken.

 

01-04-08

Gentse onafhankelijkheid een flop volgens Han Solo, succes volgens media

We maken een eerste balans op met Han Solo.
Han Solo is Vlaanderens populairste extreemrechtse cabaretier, beter en geloofwaardiger dan de op retour zijnde Filip de Winter.
Volgens insiders durft Han zelfs meer en onverdrotener zijn mening te zeggen dan de Nederlandse cabaretier Greet Wilders.
“Grietje Wilders”, zo noemt Han smalend zijn Nederlandse collega na zijn geflopte film en toegevingen de inhoud te verzwakken.

Er werd ons de laatste tijd wel eens verweten dan we bevooroordeeld en links zijn. Om ons neutraal en pluralistisch karakter te onderstrepen, leek ons de moment gekomen voor een diepte-interview met Han.

Volgens Han waren er ten hoogste 50 deelnemers, terwijl de radio, TV en kranten spreken van 5000 tot 8000 deelnemers.
Han gaf ons exclusieve beelden van een optocht van voorpost in Kraainem op dezelfde 30 maart.
We citeren Han : “Er waren daar minstens enkele duizenden deelnemers. Een 20-tal propvolle bussen brachten de massa naar Kraainem. Er waren legendarische toespraken en magistrale gezangen klonken door de straten van het door de Walen bedreigde Kraainem. De trotse Vlaamse leeuw wapperde heldhaftig. Maar waar waren de VRT, VTM, kranten en radio op deze historisch belangrijke bijeenkomst tegen de levensbedreigende verfransing van Kraainem? Waarom was deze professioneel georganiseerde, baanbrekende en historisch belangrijke bijeenkomst niet te zien op de TV zenders?
Waarom schrijven kranten pagina’s vol over 50 linkse broekventjes en enkele belachelijke linkse zangers in het door sossen en Turken geregeerde omhooggevallen boerengat Gent?
En dat allemaal met duizenden euro subsidies van de Vlaamse belastingsbetalers? Een schande is het. En niemand durft nog de waarheid zeggen. Ik zal er een film over maken die de wereld zal schokken

We gaan in dezer zelf geen oordeel uitspreken, ziehier de bewuste video die Han ons ter bewijs doorspeelde.

Aan U om te onderzoeken of Han Solo gelijk heeft, dan wel extreemlinkse media zoals de VRT, VTM, de Morgen, het Laatste Nieuws, de Standaard, het Nieuwsblad, de Gentenaar, StuBru, Radio 1, radio 2 etc.

 

23:43 Gepost door guido gezelle in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) | Tags: han solo, kraainem, pluralisme |  Facebook |